1.Basamakta Görev Alan Hekimlere Yönelik Eğitim Çalışmalarına Devam Ediyoruz!

Okan Üniversitesi Hastanesi’nde, Aile Sağlığı Merkezi hekimlerine “I.Basamakta Vertigoya Yaklaşım” konulu eğitim semineri verildi.
Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanımız Prof. Dr. Arzu Tatlıpınar’ın program sonunda gelen soruları yanıtladığı seminerimiz, ilgi ve keyif ile dinlendi.”
Benzer Yazılar
30 Eylül-1 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya Club Marco Polo’da gerçekleştirilen "Uzgörü Çalıştayı"na katılan Okan Üniversitesinin akademik ve idari çalışanları gelecek stratejilerine yönelik beyin fırtınası yaptı.
Genel Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Alper Tunga Demirarslan, Başhekimimiz Prof. Dr. İsmail İlhan Günay kahvaltının ardından hastaneyi gezdiler
Çayırova Belediyesi işbirliği ile düzenlenen eğitim seminerinde; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız..
İSTAHED (İstanbul Aile Hekimleri Derneği) Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik!
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanımız Prof. Dr. Pelin Yazgan tarafından, Aile Sağlığı Merkezi ve İş Yeri Hekimlerine 1.Basamakta Bel ve Boyun Ağrılarına Yaklaşım konulu eğitim semineri verildi.
Çayırova Belediyesi işbirliği ile ailelere, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Uzmanımız Psk. Emel Güler tarafından “Anne ve Baba Davranışlarının Çocuklar Üzerindeki Olumsuz Etkileri”ne dair bilgilendirme semineri verildi.
Novartis Ar-Ge çalışanları ile bir araya geldiğimiz seminerimizde;
Nöroloji Uzmanımız Prof. Dr. Okan Bölükbaşı, Scneider çalışanları ile bir araya geldiğimiz eğitim seminerinde
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Aile Sağlığı Merkezi ve İş Yeri Hekimleri için
Okan Üniversitesi Hastanesi Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Derya Fidan ile Genel Cerrahi Uzmanı Yard. Doç. Dr. Ferhat Ferhatoğlu, Hexagon çalışanları ‘’Kanser ve Beslenme’’ konulu seminerde bir araya geldi.