1.Basamakta Görev Alan Hekimlere Yönelik Eğitim Çalışmalarına Devam Ediyoruz!

Okan Üniversitesi Hastanesi’nde, Aile Sağlığı Merkezi hekimlerine “I.Basamakta Baş Ağrısı” konulu eğitim semineri verildi.
Nöroloji Uzmanımız Prof. Dr. Okan Bölükbaşı’nın program sonunda gelen soruları yanıtladığı seminerimiz, ilgi ve keyif ile dinlendi.”
Benzer Yazılar
Dünya Çocuk Günü’nde okullarda günün anlam ve önemi üzerinde durulur.
“Böbrek Naklinde Güncel Sorunlar ve Çözümler” konulu sempozyuma ev sahipliği yaptık.
Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Sinem Usuk ile Evora İstanbul A Parsel Tanıtım Ofisi’mizde danışmanlık hizmeti vererek site sakinlerini bilgilendirdik. Her İşin Başı Sağlık Dediğiniz O An Yanınızdayız…
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde, Aile Sağlığı Merkezi hekimlerine “I.Basamakta Psikiyatrik Muayene” konulu eğitim semineri verildi.
Çayırova Belediyesi işbirliği ile düzenlenen eğitim seminerinde; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız..
Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya gelinen eğitim seminerinde,..
Çayırova Belediyesi işbirliği ile ailelere, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Uzmanımız Psk. Emel Güler tarafından “Anne ve Baba Davranışlarının Çocuklar Üzerindeki Olumsuz Etkileri”ne dair bilgilendirme semineri verildi.
Okan Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ergün Şimşek, General Electric çalışanlarını diyabet ile yaşam seminerinde bilgilendirdi.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Ferit Durankuş tarafından, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile ilgili genel bilgiler verildi.
Bursa Crowne Plaza’da düzenlenen “Bebeklerde Doğru Beslenme” konulu panelde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanımız Prof. Dr. Emin Ünüvar “0-3 Yaş Arası Bebeklerde Beslenme” konusu ile yer aldı.