Böbrek Sağlığı ve Böbrek Nakli Semineri!

Böbrek Sağlığı ve Böbrek Nakli Semineri!
Atakent Hastanesi işbirliği ile Yalova Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminerimizde; Genel Cerrahi ve Organ Nakli Uzmanımız Prof. Dr. Alp Gürkan, Nefroloji Uzmanımız Doç. Dr. Gürsel Yıldız ve Organ Nakli Koordinatörümüz Dilek Okutur konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Katılımcıların ilgi ile dinlediği seminerimizin sonunda hekimlerimize yönlendirilen sorular yanıtlandı.
Benzer Yazılar
Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Bekir Okan'ın ustalığında gerçekleşen söyleşimizde, etkin ve başarılı bir iş yaşamının püf noktalarından bahsedildi.
Her ay düzenleniyor olan I.Basamak Aile Hekimleri Toplantımızda bu ay konuşmacı hekimlerimiz; Organ Nakli ve Genel Cerrahi Uzmanımız Prof. Dr. Alp Gürkan ve Nefroloji Uzmanımız Doç. Dr. Gürsel Yıldız oldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma uzmanımız Prof. Dr. Adnan Gökçel tarafından Kartal Belediyesi çalışanlarına diyabet konulu eğitim semineri verildi.
Organ bağışına olan duyarlılığın artırılmasına yönelik eğitim seminerlerimiz 3-9 Kasım Organ Bağışı haftasında da devam etti.
Okan Üniversitesi Sağlık Programları Mezunları Kadromuz ve Yönetim Ekibi’nin Buluşması
Oray Diyaliz Merkezi Hastaları ile Düzce’de Bir Araya Geldik!
13 Nisan Cumartesi günü, Türk Metal Sendikası’nın bölgemizdeki iki büyük temsilcisini ağırladık.
Evliya Çelebi Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya gelinen eğitim seminerinde, Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Sinem Ece Çaparoğlu tarafından kişiye..