KASEV: “Unutkanlık, Alzheimer, Halsizlik”

KASEV misafirlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerinde, Nöroloji Uzmanımız Prof. Dr. Okan Bölükbaşı, “Unutkanlık, Alzheimer, Halsizlik” üzerine konuştu ve dikkat edilmesi gereken konulara değindi.
Katılımcılarımızın yönlendirdikleri soru ile son bulan eğitim seminerimiz ilgi ve keyifle dinlendi.
Benzer Yazılar
Okan Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Gülümser Heper, bölgedeki iş yeri hekimleri ve aile sağlık hekimleri ile bir araya geldi.
Kartal Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları ile bir araya geldiğimiz bilgilendirme seminerinde, Organ Nakli Uzmanımız Prof. Dr. Alp Gürkan, Nefroloji Uzmanımız Doç. Dr. Gürsel Yıldız ve.
Okan Üniversitesi Hastanesi ve Darıca Belediyesi iş birliği ile yapılan Psikolog Emel Güler gençler ile ‘’Ergen Sağlığı’’ seminerinde bir araya geldi.
Organ Nakli ve Genel Cerrahi Uzmanımız Prof. Dr. Alp Gürkan, Nefroloji Uzmanımız Doç. Dr. Gürsel Yıldız, Organ Nakli Koordinatörümüz Dilek Okutur ve konuklarımız ile Yalova Meclis Salonu’nda bir araya geldik.
Okan Üniversitesi Hastanesi ve Evyap çalışanları ile "Kanser ve Beslenme" seminerinde bir araya geldi.
KASEV misafirlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerinde
Organ Nakli Koordinatörümüz Dilek Okutur, Çayırova Belediyesi işbirliği ile düzenlediğimiz eğitim seminerinde
Çayırova Belediyesi işbirliği ile düzenlenen eğitim seminerinde; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız..
Mutlu Akü çalışanları ile bir araya geldiğimiz eğitim seminerinde, Genel Cerrahi Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Taner Kıvılcım tarafından meme kanserinin belirtileri, tedavi yöntemleri ve kendi kendine meme muayene yöntemleri anlatıldı.
Emlak Konutları AÇEM’de bir araya geldiğimiz eğitim seminerimizde, Genel Cerrahi Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Taner Kıvılcım tarafından meme kanserinin belirtileri, tedavi yöntemleri ve kendi kendine meme muayene yöntemleri anlatıldı.