Milli Okçularımız Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz’den Bronz Madalya!

50 ülkeden 364 sporcunun katıldığı Okçuluk Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil eden Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, bronz madalyanın sahibi oldu.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu Mete Gazoz, Yasemin Ecem Anagöz ile birlikte başarılarına bir yenisini daha ekledi. Okçuluk Dünya Kupası ikinci ayak müsabakalarında klasik yay karışık takımda Gazoz ve Anagöz ikilisi, bronz madalya kazandı. Antalya’da düzenlenen ve 50 ülkeden 364 sporcunun katıldığı organizasyonun dördüncü gününde final atışları, Konyaaltı Sahili’nde oluşturulan alanda gerçekleştirildi.
Klasik yay karışık takımda ikili, bronz madalya mücadelesinde Tayvanlı rakipleri Lei Chien-Ying ve Jao Ting-Yu ile karşılaştı. İkili, rakiplerini 6-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. Klasik yay karışık takımda altın madalyayı ise finalde Güney Kore’yi yenen Japonya elde etti. Okan Üniversitesi Hastanesi olarak sponsoru olduğumuz Mete Gazoz’u ve başarılı okçumuz Yasemin Ecem Anagöz’ü tebrik ederiz.
Benzer Yazılar
Yükseköğretimdeki 17’inci yılını geride bırakan Okan Üniversitesi, “Okan” markasının ulusal ve uluslararası başarısını, sağlık sektörüne taşımayı hedefliyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hastanemizi ziyaret etti.
Kilosu nedeniyle ameliyat olmaktan çekinen Arınel’in hayatı, Prof. Dr. Altuğ Tunçer’in yaptığı küçük kesi ameliyatı sayesinde kurtuldu.
Bookimed'ten Skolyoz Cerrahisi ve PET-CT Başarı Ödülü!
Okan Üniversitesi Hastanesi, Gürcistan’ın Tiflis ve Kutaisi şehirlerinde bulunan en önemli 3 hastanesi ile “İşbirliği Sözleşmesi” imzalamıştır.
Milli sporcumuz Mete Gazoz, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen 2019 Okçuluk Dünya Kupası’nın 4. Ayağında klasik yay erkekler bireysel ve takım kategorilerinde çifte madalyanın sahibi oldu!
Milli Okçumuz Mete Gazoz, 2018 Avrupa Gençler ve Kadetler Şampiyonası’nı 3 altın madalyayla kapatarak şampiyonanın birincisi oldu.
Hanım Yaş'ın kalp kapağı, 45 dakika içerisinde, dikiş gerektirmeyen sığır kalp zarından hazırlanan kapak ile değiştirildi.
“Tibial Hemimelia” doğuştan kaval kemiğinin olmaması denilmektedir.
Giresunlu Hacı Ali Cebeci 67 yaşında, Evli, 6 çocuk babası ve İstanbul’da yaşıyor. 1980 yılında karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giderek yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda mide de ur olduğu ortaya çıktı ve midenin bir kısmı alındı.