Bize Sorun

Aşağıdaki formu doldurarak bilgi talep edebilirsiniz.

7/24 Yanınızdayız

Hasta Yakınları ve Ziyaretçiler İçin Bilgiler

Yaklaşımımız

Refakatçi Politikası

- Hastanın yanında 1 refakatçi kalmasına dikkat ediniz.

- Hastaya refakatçi gerekip gerekmediği hastanın doktoru tarafından belirlenir.

- Refakatçi vizite ve tıbbi bakım sırasında hastanın yanında kalmamalıdır.

- Refakatçiye servis sorumlu hemşiresi tarafından bir refakatçi kartı verilir.

- Refakatçi hastanın bakımına, doktoru tarafından verilen izin ölçüsünde yardım eder.

- Refakatçi hastanenin koyduğu tüm kurallara uymak zorundadır.

Ziyaretçi Politikası

- Hastalarınızın sağlığı için odada aynı anda ikiden fazla ziyaretçi bulunmamasına dikkat ediniz.

- Ziyaret süresinin 10 dakika ile sınırlandırılmasına özen gösteriniz.

- Ziyaret saatlerimiz 10.00-22.00 arasındadır.

- Yoğun bakımdaki hastaların ziyareti için, yoğun bakım ünitesinin kapısında yer alan telefon ile hastanın hemşiresine ulaşınız. Ziyaret hastanın sağlığını olumsuz etkilemeyecekse, yoğun bakım ortamı uygunsa içeri alınabilirsiniz.

- Yatan hasta ziyaretlerine 7 yaşın altındaki, yoğun bakım ziyaretlerine ise 16 yaşın altındaki çocukları getirmeyiniz.

- Doktor tarafından ziyaretçi veya refakatçi uygulaması yasaklanmışsa, lütfen uymaya özen gösteriniz.

- Hastane tarafından izolasyona alınan hastaları ziyaret sırasında sağlık personellerinin önerilerine uyunuz.

- Hastane içinde yüksek sesle konuşmayınız.

- Ziyaretlerinizde hasta ve yakınlarının mahremiyetine özen gösteriniz.

- Hem kendi sağlığınız hem de hastanın sağlığı açısından hasta ile doğrudan temas etmeyiniz.

- Ziyaret öncesi ve sonrası ellerinizi yıkayınız ya da el dezenfektanı kullanınız.

- Dışarıdan yiyecek-içecek getirmeyiniz ve kabul etmeyiniz.

- Canlı ve topraklı çiçekler, enfeksiyon taşıma riskleri nedeniyle hasta odalarına kabul edilmemektedir. Hasta adına gelen topraklı çiçekler, bakımları yapılarak hasta taburcu edilirken kendisine teslim edilir.

- Hastalarımızın yanında (kendisine zararı olabileceği için) ağlama, bağırma gibi davranışlarda bulunmamaya özen gösteriniz.

- Tedavi malzemelerine asla müdahale etmeyiniz.

- Hasta yanında ve tıbbi cihazların bulunduğu alanlarda lütfen cep telefonu kullanmayınız.

- Teknik arızalara neden olabileceği için hasta odalarında su ısıtıcısı kullanmayınız.

- Hastanelerimizde, belirlenmiş alanlar dışında kesinlikle sigara içmeyiniz.

- Hastanelerimize evcil hayvanlar kabul edilmemektedir.