1.Basamakta Görev Alan Hekimlere Yönelik Eğitim Çalışmalarına Devam Ediyoruz!
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde, Aile Sağlığı Merkezi hekimlerine “I.Basamakta Obeziteye Yaklaşım” konulu eğitim semineri verildi.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanımız Prof. Dr. Adnan Gökçel’in program sonunda gelen soruları yanıtladığı seminerimiz, ilgi ve keyif ile dinlendi.”
Benzer Yazılar
“Böbrek Naklinde Güncel Sorunlar ve Çözümler” konulu sempozyuma ev sahipliği yaptık.
Kartal Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları ile bir araya geldiğimiz bilgilendirme seminerinde, Organ Nakli Uzmanımız Prof. Dr. Alp Gürkan, Nefroloji Uzmanımız Doç. Dr. Gürsel Yıldız ve.
Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Senem Özge
Okan Üniversitesi Hastanesi Yrd. Doç. Dr. Taner Kıvılcım , Tuzla Halkı ile ‘’Meme Kanseri’’ konulu seminerde bir araya geldi.
Kronik Böbrek Hastalığına Yaklaşım ve Böbrek Nakli Eğitim Semineri!
Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Derya Fidan tarafından Schneider çalışanlarına
Organ Nakli Koordinatörümüz Dilek Okutur, RMK Makine çalışanları ile bir araya geldiği
Tuzla Uğur Lisesi: Diyabete Karşı Sağlıklı Yaşam Alışkanlıkları Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Derya Fidan tarafından Tuzla Uğur Lisesi öğrencilerine diyabete karşı beslenmenin önemi anlatıldı.
Okan Üniversitesi Hastanesi hekimlerinden Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Derya Fidan ve Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Taner Kıvılcım ile Turkcell Teknoloji Plaza çalışanları Kanser ve Beslenme seminerinde bir araya geldi.