I. Basamak Hekimlerine Yönelik Toplantılarımıza Devam Ediyoruz!
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanımız Prof. Dr. Pelin Yazgan tarafından, katılımcı hekimlerimize “Omurga Hastalıklarına Yaklaşım” eğitimi verildi.
Katılım gösteren hekimlerimizin soruları ile bilgi ve deneyimlerinin paylaşıldığı eğitimimiz keyifle geçti.”
Benzer Yazılar
Tübitak çalışanları ile bir araya geldiğimiz eğitim seminerinde, Genel Cerrahi Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Taner Kıvılcım tarafından meme kanserinin belirtileri, tedavi yöntemleri ve kendi kendine meme muayene yöntemleri anlatıldı.
Tuzla Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim seminerimizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Öykü Özbörü Aşkan çocuk sağlığı ile ilgili genel bilgiler verdi.
Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Sinem Ece Çaparoğlu tarafından Şehir Koleji öğrencilerine “Çocuklarda Obezite” konulu sağlık semineri eğitimi verildi.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Aile Sağlığı Merkezi ve İş Yeri Hekimleri için “1.Basamakta Obezite ve Tedavi Yöntemleri Eğitimi” semineri düzenlendi.
Kardiyoloj Uzmanımız Doç Dr. Süha Çetin öncülüğünde 15 Şubat Çarşamba günü "Türk Loydu" firmasında “Kalp ve Damar Hastalıklarından Korunma” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.
Çayırova Belediyesi işbirliği ile Yenimahalle Çocuk Kulübü’nde halka açık “Kansere Karşı Beslenme” eğitimi verildi.
Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanlığının destekleriyle 2011 yılından beri düzenli olarak yapılan ‘’Sağlıkta En İyiler’’ arasında Okan Üniversitesi Hastanesi birinci oldu.
Okan Üniversitesi Hastanesi Dyt. Derya Fidan, Turkcell Küçükyalı Plaza çalışanları ile Sağlıklı Beslenme seminerinde bir araya geldi.
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Aile Sağlığı Merkezi ve İş Yeri Hekimleri için “1.Basamakta Servikal Kanser Taramaları Eğitimi” semineri düzenlendi.