Özel Sağlık Sigortaları Temsilcileri, Okan Üniversitesi Hastanesinde!

Özel Sağlık Sigortaları Temsilcileri, Okan Üniversitesi Hastanesinde!
Hastanemizin Genel Müdürü Alper Tunga Demirarslan’ın konuşması ile başlayan toplantıda, Genel Müdür Yardımcısı Semra Baysan, tanıtım sunumumuz ile özel sigorta temsilcilerini kurumumuzla ilgili bilgilendirdi.
Hastane tanıtım turu sonrası, canlı müzik eşliğinde yenen akşam yemeğinin ardından ziyaret sona erdi.
Benzer Yazılar
Kalbi duran Remzi Sönmez'in vücudu soğutuldu ve yaşama geri döndürüldü. İşte Remzi Bey'in sıra dışı hikayesi!
Okan Üniversitesi Hastanesi 8 – 14 Mart Böbrek Sağlığı Haftası nedeniyle, 8 -14 yaş arası çocukların organ bağışı ile ilgili hissettiklerini resme dökmeleri için “Çocuk Gözüyle Organ Bağışı” isimli bir yarışma düzenledi.
Genel Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Sn. Alper Tunga Demirarslan, misafirlerimize; güncel teknolojik alt yapımızı..
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya'nın katılımları ile gerçekleştirilen toplantımızda protokol sözleşmesi imzalandı.
50 ülkeden 364 sporcunun katıldığı Okçuluk Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil eden Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, bronz madalyanın sahibi oldu.
Milli sporcumuz Mete Gazoz, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen 2019 Okçuluk Dünya Kupası’nın 4. Ayağında klasik yay erkekler bireysel ve takım kategorilerinde çifte madalyanın sahibi oldu!
SP, gelişimini sürdüren beyinde oluşan bir hasara bağlı kalıcı hareket ve postür bozukluğudur. Bulaşıcı bir hastalık değildir
Yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda, hastanın midesinde şüpheli alanların olduğu ortaya çıktı.